Az adatkezelő neve

– Fény-Hang Kft.

Elérhetőség

– info@silentprobaterem.hu

Az adatkezelés jogalapja

– a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

A kezelt adatok köre

– a Felhasználó által kötelezően megadott adatok név, fióknév és e-mail cím (a felhasználó nevéhez és a fióknevéhez a Silentprobaterem összes felhasználója hozzáfér).
– a Felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok: születési év, nem, iskolai végzettség, feltöltött kép, lakcím, telefonszám
– a Felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok: pl. Önéletrajz, bemutatkozás, óradíj
– A Silent próbaterem szolgáltatás használata során rögzítésre kerül a Felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a Felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A Silent Próbatereml a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

Az adatkezelés célja

– A regisztráció során kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (pl. dokumentumok le- és feltöltésének lehetősége, hozzászólás a fórumhoz, üzenetküldés másik felhasználónak, kapcsolatbalépés masik felhasználóval), valamint a megrendelt szolgáltatás (pl. értesítések) kiküldésének lehetősége. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra.
– A felhasználó önkéntes döntése alapján a profilban megadott adatok esetében az adatkezelés oktatási szolgáltatások hirdetése.
– Az szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
– Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

Az adatkezelés időtartama

– A felhasználó által megadott adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó tagja a portálnak. A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül töröljük adatait.
– Amennyiben a Felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon a Szolgáltató a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti.
– A szolgáltató a Felhasználási feltételekben meghatározott feltételek alapján átmenetileg korlátozhatja a Felhasználó működését az Weboldalon. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

A személyes adatok törlése

– A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az info@silentprobaterem.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén az adatok nem állíthatóak helyre.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

– A Silent Próbaterem fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.