A “Silent Próbaterem” a zenekari próbálás egy egészen új dimenziójába repít el, ahol nincsenek akusztikai problémák, régi dobbőrök, zajos erősítők és hangerőviták. Próbatermeink olyan forradalmi megoldást kínálnak, amely által stúdió minőségben van lehetőség élő zenekari próbákra. Berendezéseink nagy körültekintéssel összeválogatott, professzionális eszközök. A silent próbateremben hangtechnikus végzettséggel és tapasztalattal rendelkező, a szakmában aktívan dolgozó munkatársaink segítik az eligazodást. Feladatuk a zenekar által elképzelt hangzás kialakítása, a rendszer bemutatása a soundcheck során. Ezzel is megkönnyítve, hogy a zenész mindent kizárjon a külvilágból és csak a zenével tudjon foglalkozni.

Számunkra az elsődleges szempont a hangminőség, ezért minden próbateremben Sennheiser professzionális fülhallgatók, Shure mikrofonok várnak, hogy semmi fölösleget ne hallj, csak a muzsikát!

Előnyeink a hagyományos próbatermekkel szemben:

– Monitormátrix rendszer:
Jamhub TourBus

Mindenki személyre szabva állítja be magának, hogy mennyit szeretne hallani magából, illetve zenésztársaiból külön-külön. Mindezt pofon egyszerűen, pillanatok alatt, különösebb technikai tudás nélkül!

Fülhallgatós “silent” próba:

A zenészek körében népbetegségnek számít a halláskárosodás a hangos dobok és erősítők miatt. Itt nem muszáj megsüketülni ahhoz, hogy élvezd a próbát, ha érzed, hogy nem esik jól, csak vedd halkabbra! Ehhez az Audio-Technica ATH-M50x – hosszú ideig is kényelmesen viselhető – Professzionális Monitor fejhallgatók nyújtanak tökéletes hangzást, kis hangerőn is!

– Felvétel egy gombnyomásra: Köszönhetően a Jam Hub rendszernek egy gombnyomásra lehetőség van felvenni a próbát plusz költségek nélkül olyan minőségben, hogy azt bátran kitehesd honlapodra egy színvonalas demoként.

– Sampler használata külön zenészként: Ha zenédben van elektronika, hozd le laptopod, vagy samplered és kösd be, mintha egy külön zenész lenne. Nincs recsegős énekcucc, nincs olcsó keverő. Ilyen közvetlenül sosem hallhattad mintáidat, csak nálunk. Vagy a lemezeden.

– Welcome kávé, tea: Érezd magad otthon zenekaroddal! Ha megérkezel, ingyen frissen főzött kávéval, vagy teával várunk, amelyet elfogyaszthatsz fogadóhelyiségünkben, miközben élvezed HD koncertfilmjeinket.

– Szakmai végzetséggel és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak:  A lelkesedés egy dolog, a zene szeretete egy másik… nálunk a megszállottság a megfelelő jelző! Mindenben maximális felkészültséggel állunk rendelkezésedre.

– Minden próba ugyanúgy szól: Próbatermünkben mindenkinek elmentjük a beállításait, melyeket a következő próba alkalmával visszahívunk. Így gyakorlatilag azonnal kezdhetitek a próbát onnan, ahonnan az előzőt abbahagytátok! Nincs elfecsérelt idő, nem kell újra a próba felét a beállással tölteni, így nincs felesleges pénzkidobás!

– Minden próba jól szól: Minden hangszer érthető, hallható, mintha lemezről szólnál, ez a Silent Próbaterem lényege! Ha nem hiszed, gyere el és próbáld ki!

Kinek ajánljuk?

–  Saját próbateremmel rendelkező zenekaroknak: stúdiózás előtti felkészülésre, nagyobb lélegzetvételű produkciók előtti felkészülésre, a rendszeres próbákon felül, alkalmi szintű „ellenőrző” próbára, dalírásra.

–  Saját próbateremmel nem rendelkező zenekaroknak: rendszeres próbára.

–  Producereknek: hogy a méregdrága stúdióban már csak a felvételre, a hangzásra kelljen koncentrálni. Itt a próbák alatt is megfelelő minőségben, megfelelő részletességgel, megfelelő arányban hallgathatják a dalokat, kipróbálhatják ötleteiket, próbafelvételeket készíthetnek.

–  Akik zenésztársakat keresnek: itt minden kiderül…

–  Gyakorlatilag minden igényes zenésznek, stílustól függetlenül, napi szintű próbálásra is!
Hogy csak a zenére koncentrálhass!

Eszközeink:

– Elektromos dob:
_MG_3140_

Roland elektromos dobjaink világszerte használatosak a profi stúdiózás területein is. Minden dob egy számítógépes szoftvert vezérel, amely 85 Gigabájtnyi élő hangmintáival olyan dobhangzások megszólaltatására képes, mint az amerikai nagy stúdiók lemezein. Félelmetes variálhatóság, rengeteg dobszerkónak végtelen beállítási lehetősége. Itt nincs bérelhető cintányér, csak ki kell választanod, milyet szeretnél éppen használni. Ha pedig személyre szabtad kedvenc beállításod, elmentheted és legközelebb egy gombnyomásra előhívhatod.

Gitár:
_MG_3151_

Line 6 HD gitárpedálok: A line 6 mindig is híres volt erősítőszimulátorairól. Az új HD széria most még tovább fejlődött: Letisztult hangzások, karcos torzítás, varázslatos effektezések egy pedálban. Beállításaid elmentésére itt is lehetőséged van.

Basszusgitár:
_MG_3157_

Line 6 POD XT bass: A Pod XT híresen jó gitárszimulációs pedál, de mégjobb basszuserősítő szimulátor. Fender, Ampeg, Hartke? Válassz gombnyomásra és tiéd a hangzás.

Ének:

-Audio-Technica AE5400 kondenzátor és AE6100 dinamikus mikrofonok és a TC-Helicon Voice Tone T1 vokáleffektje, minden igényt kielégítenek