Stereo demo felvétel:

Termeinkben egy gombnyomásra rögzítheted a próbát, így nem kell pluszban fizetned egy demo rögzítéséért. Csak egy REC gomb és mehet a próba, amit aztán neten elküldünk és otthon bármire felhasználhatod. Ilyen olcsón és egyszerűen sehol nem tudsz demo-t készíteni.

Soksávos felvétel (csak a nagyteremben):

A nagyteremben lehetőség van a próba sávonkénti felvételére, illetve teljes stúdiómunkára is, külön-külön feljátszással. Egyben feljátszás esetén is külön sávon kerülnek rögzítésre a hangszerek, illetve a dob egy sztereó audió és egy MIDI sávon, ezzel megkönnyítve a további utómunkát.

A zenekar dolgozhat teljesen egyedül, minimális technikusi segítséggel. Ez a technika és a rögzítő szoftver felhasználói szintű bemutatását, a recording projekt beállítását jelenti, valamint fontos, a felvétel minőségét befolyásoló technikai tippeket. A további munkafolyamatokat a zenekar végzi, mind a soundok beállítását, és a felvételi folyamatokat.

Ezen kívül lehetőség van részleges, vagy teljes technikai segítséggel is dolgozni, de csak előre egyeztetve, további felár ellenében! Egyeztetés nélkül erre nincs lehetőség!

A soksávos felvétel Díja: 2800 ft/óra (terembérlettel együtt)

Kedvezményes díjak:

Soksávos felvétel napidíja (10:00-22:00): 25.000.- ft

Soksávos felvétel félnapos díja (10:00- 16:00 vagy 16:00-22:00): 14.000.- ft

A kedvezményes napi és félnapi foglalások 50% előleg befizetése esetén érvényesek! Tárgynapot megelőző 3 napon belül kell az előleget rendezni, ellenkező esetben az előfoglalást töröljük!

Technikai személyzet a felvétel idejére: az elvárt munkafolyamattól függően 1000-2500 ft/óra (külön, telefonos egyeztetést igényel)

 

31 hozzászólás

  1. Bezse

   Szia!

   A kisteremben csak úgy van lehetőség rögzítésre, ha hoztok egy eszközt, aminek van stereo bemenete és fel tud venni. SD kártyára csak a nagyteremben lévő JamHub rögzít.

   üdv.

   Balázs

 1. Balázs

  Üdv!
  Érdeklődnék, hogy van -e lehetőség a nagyteremben sávonkénti felvételre?
  Ennek kapcsán még kérdezném, hogy a dobfelvétel midi-ben hazavihető-e?

  Köszönöm!
  Balázs

 2. Vas Vince

  Sziasztok!

  Két kérdésem lenne. Az első, hogy előre be kell-e jelenteni, hogy szeretnénk ilyen felvételt készíteni, vagy csak ott spontán elég jelezni? A másik pedig, hogy milyen formában tudjuk elvinni a dalokat? Ha pendrive-ot viszünk az jó-e? Vagy ha nem akkor milyen időn belül külditek el neten?

  Előre is köszönettel:
  Vince

  1. Bezse

   Szia,

   nem kell előre megbeszélni a felvételt, a nagyteremben mindenféle előkészület nélkül működik a dolog.
   Pendrive-ot is hozhatsz, de emailen is gyakorlatolag azonnal küldjük, mire hazaérsz ott lesz.

   Üdv.

   Balázs

 3. Gergő

  Halihó!

  Kisteremről rakjatok majd fel egy képet légyszi, belőném nikkelezett szemmértékkel, hogy elférnénk-e ott is 😛
  Köszi!

  Egyébként zseniális, hogy létrehoztatok egy ilyen helyet ami mindenki számára elérhető és megfizethető! Nagy tisztelet! 

 4. Gergő

  Jaj meg azt akartam még kérdezni, hogy gitárerősítő fejeket vihetnénk-e sajátot, érdemes-e egyáltalán, mennyire más a füleseken visszakapni a gitárerősítőt mint ládából?

  1. Bezse

   Erősítőt nem tudunk bekötni, csak ha esetleg van ládaszimulált fülhallgató kimenete.

   Látom, hogy a Demo felvételhez írtatok a kisteremmel kapcsolatban, az viszont csak a nagyteremben működik (csak a félreértések elkerülése végett:) )

   Köszönjük a pozitív szavakat 🙂

   üdv.

   Balázs

 5. Ház Tamás

  Sziasztok!

  Zenekarral szeretnénk majd nálatok felvenni dobot, de csak azt, viszont úgy, hogy dobosunknak kellene hozzá mankót hallgatnia. A kérdés lényegében annyi, hogy ha pendrive-on viszünk egy cubase project file-t amiben van előre programozott metronóm plusz mankó, akkor azt tudjuk nálatok használni, és abba venni a dobot? (1 dalról lenne szó, többször felvéve, és kéne nekünk audio és midi is a dobfelvételből 🙂 

  üdv.: Ház Tamás

  1. Bezse

   Szia, cubase-ünk sajnos nincs, reaper-t használunk. Ha egy stereo-ba kiexportáljátok a mankót, úgy be tudjuk nektek tölteni és arra tudtok felvenni. Midiben, vagy stereo mixben oda tudjuk adni a dobfelvételt, egyéb exportok (soksávos bounce) külön megegyezés kérdése.

   üdv.

   Balázs

   1. Ház Tamás

    Csak midi és mix is kéne, ha megoldható 🙂
    Még annyi a kérdés, hogy ha két sztereo exportot viszünk (1 mankó + 1 azzal passzoló metronóm kattogás(mivel sok tempó váltás van a dalban) akkor mindkettőt be tudjátok tölteni nekünk? 🙂

    Üdv

 6. n.dani

  Sziasztok! 

  Érdeklődni szeretnék, hogy nov. 30-a után mennyibe fog kerülni a nagyteremben a próba rögzítés? Igazából 3 számról lenne szó. 

  Előre is köszi, üdv, dani 

  1. Bezse

   Szia,

   óránként +700 Ft-ba fog kerülni, tehát a terembérlettel együtt 2800 Ft lesz egy óra.
   Lesz azonban lehetőség egész napos bérletre (10:00-22:00-ig) 25000 Ft-ért, vagy félnapos bérlet (10:00-16:00) 14000 Ft-ért.
   (így kényelmesen és precízen fel tudtok venni több számot is, sávonként feljátszva, editálva stb.)

   üdv.
   Balázs

 7. Ibolya

  Szia!

  Azt szeretném kérdezni, hogy én szóló demót szeretnék. Zenei alapot vinnem kell, és ha viszek, meg tudnátok csináli, hogy az jó is legyen?

  Köszönöm. És mennyibe kerülne?

  Köszönöm Ibolya

 8. nino

  Szia Balázs!
  Az oldalon azt olvastam hogy a nagyteremben a jamhub 7 hangszer ÉS 7 ének befogadására alkalmas. De gondolom ezt úgy kell érteni hogy összesen 7. tehát nem 7+7 csatorna van. Vagy rosszul gondolom?
  Mi 8-9-en vagyunk a bandában 4 hangszeres és 4-5 énekes a vokalistákkal együtt. Van lehetőség ennyi embernek is a “silent” felvételre? 🙂
  köszönöm a választ.

  Üdv.
  Tamás

  1. Bezse

   Szia,

   be tudunk kötni Titeket, annyi a hátránya, hogy bizonyos hangszerek egy csatornára fognak kerülni vokálokkal és csak együtt lehet őket kezelni. Demó felvételre van lehetőség (stereo-ban), a soksávos felvételt ennyi csatornánál nem biztos, hogy meg tudjuk oldani.

   üdv.

   Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.